Vlammend voordeel bij Berkman tankstations!
Berkman Energie Service

75% korting op RIB-avontuur

Tankplezierig beschikt over een eigen RIB, volledig in de bekende huisstijl. Scroll naar beneden en klik op de titels voor meer informatie.

Wat is een RIB-avontuur?

Tijdens een RIB-avontuur word gevaren met een RIB (Rigid Inflatable Boat). Met deze boot worden spectaculaire tochten door het centrum van Rotterdam gevaren. Met de 350 PK V8 motor kunnen snelheden van boven de 100 km/u worden behaald. Voor iedereen die van snelheid, spanning en sensatie houdt, hebben wij nu een unieke aanbieding.

 

Het RIB-avontuur start vanaf de haven in Barendrecht. Vanuit de haven van Barendrecht zal er een ronde door Rotterdam gevaren gaan worden alvorens terug te keren in Barendrecht. Het gehele RIB-avontuur zal rond de 70 kilometer zijn en bij elkaar ongeveer 2 uur in beslag nemen. De haven van Barendrecht beschikt over voldoende parkeergelegenheid, echter geldt wel een parkeertarief van € 1,- per uur, met een maximum van € 5,-.

Kosten:

Normaal Ticket
De prijs voor een RIB-avontuur door de Rotterdamse wateren bedraagt € 160,-.

Vlammen Ticket (75% korting)
Voor alle klanten van onze deelnemende tankstations, bieden wij tijdelijk in ruil voor slechts 3 vlammen (3 tankbeurten) 75% korting!
Hierdoor betaalt u nog slechts € 40,- per persoon.

.

Route & Locatie RIB-avontuur

 

 

Het RIB-avontuur start vanaf en eindigt bij de haven in Barendrecht.

Locatie Haven Barendrecht
Marina Barendrecht
Achterzeedijk 1-A
2991 SB te Barendrecht.

De haven van Barendrecht beschikt over voldoende parkeergelegenheid, echter geldt wel een parkeertarief van € 1,- per uur, met een maximum van € 5,-.

 

Wat kost een RIB-avontuur en hoe krijgt u 75% korting?

Normaal Ticket
De prijs voor een RIB-avontuur door de Rotterdamse wateren bedraagt € 160,-.

Vlammen Ticket (50% korting) 
Voor alle klanten van onze deelnemende tankstations, bieden wij tijdelijk in ruil voor slechts 3 vlammen (3 tankbeurten) 75% korting!
Hierdoor betaalt u nog slechts € 40,- per persoon. 

Maak kans op een gratis RIB-avontuur

Ter promotie voeren wij verschillende winacties, waarbij u kans kunt maken op een gratis RIB-avontuur voor twee personen. De volgende mogelijkheden heeft u om kans te maken op een gratis RIB-avontuur:

"Spot de RIB en win een trip"
Onze RIB gespot? Maak een foto en stuur hem op naar info@tankplezierig.nl of deel het op onze facebook pagina. De leukste inzendingen maken kans op een gratis RIB-avontuur.

"Word facebookfan, blijf op de hoogte en maak kans"
Tankplezierig heeft een facebookpagina waarop allerlei acties, nieuwsitems, promoties, RIB-evenementen en nog veel meer word gemeld. Als u onze pagina liked, wordt u daarbij fan en blijft u op de hoogte. Als extraatje: Per 100 nieuwe likes, verloten wij een RIB-avontuur onder alle volgers.

Evenementen en promoties

Op onderstaande evenementen kunt u het tankplezierig promo team tegen het lijf lopen en onze tankplezierig RIB in het echt bewonderen of zelfs een rondje meevaren.

Aankomende evenementen:

  • Zaterdag 08 november 2014 (HELE TOCHT)
    RIB avontuur door het centrum van Rotterdam! Hele tochten van Barendrecht, door Rotterdam en via Dordrecht weer terug naar de Marinahaven in Barendrecht

 

 

Afgelopen evenementen:

  • Zaterdag 12 april was de eerste RIB tocht van het nieuwe seizoen. Het weer was prachtig en de tocht een groot succes. Kijk voor de foto's op onze facebookpagina

Foto's en Video's

Om een voorproefje te krijgen van wat u te wachten staat tijdens het RIB avontuur, staan er foto's en video's op onze Facebook pagina!
Foto's en video's, genomen tijdens een RIB-avontuur, kunt u op onze facebook pagina vinden.

Reserveren

U weet genoeg en wilt reserveren, dat kan. Door te reserveren gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Klik hier om te reserveren


Bij het inschrijfsysteem kunt u een datum selecteren voor uw RIB-avontuur, waarna u de opties voor een normaal ticket of ticket met korting krijgt. Selecteert u de ticket met korting dan dient u de 3 vlammen mee te nemen op de dag zelf van het RIB avontuur. Deze vlammen moeten worden ingeleverd bij de opstapplaats.