Vlammend voordeel bij Berkman tankstations!
Berkman Energie Service

75% korting op RIB-avontuur

Sensationeel RIB avontuur:
Berkman beschikt over een eigen RIB, volledig in de bekende huisstijl. Tijdens een RIB-avontuur wordt gevaren met een RIB (Rigid Inflatable Boat). Met deze boot worden spectaculaire tochten door het centrum van Rotterdam gevaren. Met de 350 PK V8 motor kunnen snelheden van boven de 100 km/u worden behaald. Voor iedereen die van snelheid, spanning en sensatie houdt, hebben wij nu een unieke aanbieding.

Het RIB-avontuur start vanaf de haven in Barendrecht. Vanuit de haven van Barendrecht zal er een ronde door Rotterdam gevaren gaan worden alvorens terug te keren in Barendrecht. Het gehele RIB-avontuur zal rond de 70 kilometer zijn en bij elkaar ongeveer 2 uur in beslag nemen. De haven van Barendrecht beschikt over voldoende parkeergelegenheid, echter geldt wel een parkeertarief van € 1,- per uur, met een maximum van € 5,-.

Aankomende tocht:
Berkman RIB avontuur 6 augustus (Route door de Rotterdamse wateren) 
Berkman RIB avontuur 20 augustus (Route door de Rotterdamse wateren)
Berkman RIB avontuur 17 september (Route door de Rotterdamse wateren)    

Bij het inschrijfsysteem kunt u een datum selecteren voor uw RIB-avontuur, waarna u de opties voor een normaal ticket of ticket met korting krijgt. Selecteert u het ticket met korting dan dient u:
- 3 tankbonnen in te leveren per persoon die deelneemt aan het RIB avontuur, of
- per persoon een coupon aan te schaffen in de Berkman Bonus app

De tankbonnen dienen ingeleverd te worden bij de opstapplaats. Als u een voucher in de app heeft aangeschaft zal deze gescand worden bij de opstapplaats.

Wilt u het RIB avontuur beleven? Reserveer direct uw tickets(met korting)!  

RIB-Avontuur reserveren


Tegen inlevering van 3 vlam- en/of tankbonnen betaalt u slechts €40,- per persoon.  

Reserveren

Door te reserveren gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Locatie

Marinahaven Barendrecht
Achterzeedijk 1-A
2991 SB te Barendrecht.

De haven van Barendrecht beschikt over voldoende parkeergelegenheid, echter geldt wel een parkeertarief van € 1,- per uur, met een maximum van € 5,-.