Vlammend voordeel bij Berkman tankstations!
Berkman Energie Service

75% korting op RIB-avontuur

Tankplezierig beschikt over een eigen RIB, volledig in de bekende huisstijl. Scroll naar beneden en klik op de titels voor meer informatie.

Wat is een RIB-avontuur?

Tijdens een RIB-avontuur word gevaren met een RIB (Rigid Inflatable Boat). Met deze boot worden spectaculaire tochten door het centrum van Rotterdam gevaren. Met de 350 PK V8 motor kunnen snelheden van boven de 100 km/u worden behaald. Voor iedereen die van snelheid, spanning en sensatie houdt, hebben wij nu een unieke aanbieding.

Het RIB-avontuur start vanaf de haven in Barendrecht. Vanuit de haven van Barendrecht zal er een ronde door Rotterdam gevaren gaan worden alvorens terug te keren in Barendrecht. Het gehele RIB-avontuur zal rond de 70 kilometer zijn en bij elkaar ongeveer 2 uur in beslag nemen. De haven van Barendrecht beschikt over voldoende parkeergelegenheid, echter geldt wel een parkeertarief van € 1,- per uur, met een maximum van € 5,-.

Aankomende evenementen:

  • Zaterdag 18 april 2015 (HELE TOCHT)
    RIB avontuur door het centrum van Rotterdam! Hele tochten van Barendrecht, door Rotterdam en via Dordrecht weer terug naar de Marinahaven in Barendrecht
  • Zaterdag 30 mei 2015 (HELE TOCHT)
    RIB avontuur door het centrum van Rotterdam! Hele tochten van Barendrecht, door Rotterdam en via Dordrecht weer terug naar de Marinahaven in barendrecht

 
Bij het inschrijfsysteem kunt u een datum selecteren voor uw RIB-avontuur, waarna u de opties voor een normaal ticket of ticket met korting krijgt. Selecteert u de ticket met korting dan dient u de 3 vlammen mee te nemen op de dag zelf van het RIB avontuur. Deze vlammen moeten worden ingeleverd bij de opstapplaats.

RIB-Avontuur reserveren


Tegen inlevering van 3 vlammen betaald u slechts €40,- per persoon.  

Reserveren

Door te reserveren gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

 

Locatie

Marinahaven Barendrecht
Achterzeedijk 1-A
2991 SB te Barendrecht.

De haven van Barendrecht beschikt over voldoende parkeergelegenheid, echter geldt wel een parkeertarief van € 1,- per uur, met een maximum van € 5,-.